Vi har gulve, der kan bære små og store begivenheder. Du kan nu med få klik indrette dit rum, blive inspireret i galleriet og finde det gulv, der passer dig. Velkommen til vores verden
Bemærk at træ er et levende materiale, og det leverede gulv kan derfor afvige fra det viste.

Moland parquet unique
Ask UV-Matlak
22 mm

Moland High Performance

Laminat / 10x245x2050 mm / Laminat /

3-lags laminat opbygget på HDF-kerne og med bagsidestabilisering samt micro-fas på 4 sider. For yderligere information; se specifikationerne.

Produktbeskrivelse

Laminat-gulve er et populært valg med den robuste og slidstærke overflade og et naturligt overfladedesign. Vi tilbyder et bredt udvalg af elegante brede planker eller moderne fliser. Slidklassen er 23/32 AC4

Kvalitet

Moland-varemærket er lig med mange års erfaring samt et højt kvalitetskrav til vores talrige innovative løsninger inden for træ- og vinylgulve og overfladebehandlinger. Produktpaletten omfatter limfri læggesystemer (klick-systemer), strølægning samt gulve til nedlimning.

Fordele

Vi er hele tiden på jagt efter nye mulig­heder for at frem­stille et gulv, som du kan få glæde af fra den første dag, og mange årtier fremover. Derudover er vi kendt for ekstremt korte leverings­tider, et højt service­niveau, tro­værdighed, dynamik og ikke mindst et højt humør. Vi gør nemlig ikke tingene mere kompliceret end nødvendigt.

Lad os rådgive dig! Ring 96 14 50 00 og få oplyst nærmeste forhandler
Bemærk at træ er et levende materiale, og det leverede gulv kan derfor afvige fra det viste.

Produktdata

Varenavn Moland High Performance
Produktserie Design
Træsort Laminat
Type Laminat
Overflade
Struktur
m²/pakke 2,51
m²/palle 82,83
Varenr. 10100322
DB-nr. 2061189
Lagervare? Ja, mellemsalg forbeholdt
Øvrigt
Slidlag 0 mm
Tykkelse 10 mm
Bredde 245 mm
Længde 2050 mm
Kanter 4-sidet micro-fas
Opbygning 3-lags
Låsesystem E5 - Easy Loc
Lægning Til svømmende lægning
Egnet til gulvvarme? Ja
Egnet til skibsgulv? Nej
Hent et produktdatablad som PDF, på det gulv du har valgt, og print eller gem dette. Databladet kan du bruge som specifikation til indhentning af tilbud hos en af vores forhandlere.
Produktdatablad (PDF)
Certificering af bæredygtig skovdrift
High Perfromance Laminate

Moland High performance Laminate har en robust og slidstærk overflade, med et naturligt overfladedesign. Kernen er opbygget af en kvældningsbeskyttet HDF-plade, og på bagsiden sikrer et balancemateriale, at du har et stabilt produkt uden tværkrumninger.

Moland High Performance Laminate kan anvendes i alle private hjem, uanset hvor hård belastningen er, samt i de fleste erhvervslokaler med normal belastning, som f.eks. kontorer, butikker og venterum.

Slidklasse:
23/32 AC4


Viden om gulve og gulvpleje

I dag er trægulve blevet et naturligt valg til de fleste boliger. Vi får naturen direkte ind i huset og skaber vores egen personlighed. Ingen gulve er ens!

Et trægulv er et levende naturmateriale, og når der skal vælges trægulv til boligen sker det ofte med en god blanding af både hjerte og hjerne.

Vi forbinder et trægulv med varme, hygge, traditioner, velvære, natur, sundt indeklima, enkel vedligeholdelse og lang levetid.

Oliebehandlede gulve

Vælg et af Molands olie­behandlede gulve, hvis du ønsker et gulv, hvor træets struk­tur og natur­lige farve er fremhævet. Et olieret gulv er beskyttet nede i træets struk­tur, der er ingen over­flade­film, gulvet kan ånde og træet føles varmt og blødt.

Oliegulvet er nemt at vedlige­holde og skulle du være så uheldig, at gulvet får en ridse eller en mindre skade, kan det gen­beskyttes/repareres helt uproblematisk.

Lakerede gulve

Med et lakeret gulv er du garan­teret et flot gulv i mange år. Lakken beskytter effektivt mod almindelig slitage, da lak­behand­lingen lægger sig som et slid­lag oven på gulvet. Vælg et lakeret gulv, hvis du har brug for et virkelig slidstærkt gulv.

Molands lakerede gulve er behandlet med 7 gange lak fra fabrik.

Børstede gulve

På vores børstede gulve, er træets stuktur ekstra frem­hævet og giver et mere rustikt udseende. Denne specielle overflade under­streger træets vækststruktur og fremstår som et tre­dimen­sionelt billede. De børstede gulve har efter­følgende fået en olie­behandling, der gør at den frem­tidige vedlige­holdelse er helt problemfri.

Håndhøvlede gulve

Ønsker du ekstra dybde i struk­turen, så er et hånd­høvlet gulv lige noget for dig. Du får det char­merende, levende og mar­kante touch og under­streger virkelig dit helt individuelle gulv­valg. Hver planke er bearbejdet ud fra tradi­tionelle hånd­værks­mæssige metoder, som giver dit gulv en speciel original og auten­tisk karak­ter. Alle de håndhøvlede gulve har efterfølgende fået en olie­behandling, der gør den frem­tidige vedlige­holdelse helt problemfri.

Skibsfugegulve

Skibsfuge­gulve er noget helt specielt. De oser af maritim charme og ser eksklusive ud, men er ikke kun for­beholdt de få. Mange af vores gulv kan kom­bineres med en grå eller sort gummi­fuge, som giver en helt unik kontrast­virkning.

Vi anbefaler, at du kun bruger olie­behand­lede gulve, hvis du ønsker dig et skibs­fuge­gulv. Gummifugen kan nemlig tåle en olie­behandling, når du engang skal gen­oliere dit gulv.

Vinyl gulve

Molands vinylgulve - planker eller fliser - er populære som aldrig før i boliger, institutioner, virksomheder mv.
Gulvene opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, komfort og en rengøringsvenlig overflade.
Slidklasse: Bolig 23/Erhverv 33.

Enkel og effektiv træpleje

Dit trægulv har brug for, at du tager dig kærligt af det. Vores træplejeserie består af få produkter, som kan løse langt de fleste af de opgaver du støder på, når du skal behandle eller pleje dit trægulv.

Vores plejeprodukter er udviklet og produceret med fokus på miljøet og indeklimaet, og alle produkterne er gennemtestede og forsynet med grundige og forståelige anvisninger.

Har du brug for rådgivning, så kontakt os. Vi er klar, både ved telefonerne og på mailen.

Oplev vores 5 produktserier
- der dækker alle dine behov

Select

Molands Select-serie består af ensartede brædder med fine farvenuancer. Gulvet har et roligt og raffineret udtryk, hvor der kan forekomme få knaster og mindre spartlinger. Med et gulv fra Select-serien får du et elegant trægulv.

Classic

Gulvene fra Classic-serien har variation i farve, nuance og struktur. Dette kommer til udtryk med en moderat mængde og størrelse af knaster, mindre spartlede revner, splint og farvespil i gulvet. Det giver et levende udseende. Der forekommer reparerede knaster, mørke indløb og strukturvariationer. Dette er med til at give et naturligt udseende.

Trend

Serien har et trendy look og kendetegner sig ved større variation i farve, knast, nuance, splint, mørke indløb samt spartlinger. Trend-serien har en naturlig mængde og størrelse af knaster, der kan være repareret. Derudover forekommer der spartlede revnedannelser, der giver gulvet et levende look. Træets naturlige farve og struktur kommer tydeligt til udtryk i denne serie. Disse karakterer er med til at fremhæve træets unikke skønhed.

Living

Living-serien har et levende og rustikt præg med kraftig åretegning, mørke spartlinger, splint og stor farvevariation. Der forekommer mange knaster i flere størrelser, disse knaster kan være repareret. Der vil være en betydelig mængde udbedrede revner i varierende størrelser. Det giver gulvet et levende og rustikt look. Træets egenskaber kommer tydeligt til udtryk og giver det rustikke udseende.

Design

Design-serien består af 2 produktgrupper. Moland Purline Organic Flooring som er et organisk produkt, produceret af naturlige og bæredygtige råstoffer. Derudover er der vores traditionelle og klassiske vinyl kork gulve. For begge grupper gælder det, at der er lagt stor vægt på at bevare det naturlige trælook. Når du vælger et gulv fra design-serien tilføres rummet et visuelt smukt indtryk.

Kontakt os

Moland Byggevarer A/S
Strandvejen 16 - DK-7800 Skive

Tlf.: +45 96 14 50 00
Fax: +45 96 14 50 99

Moland Gulve

Lad dig inspirere i vores sortiment eller find dit nye gulv ved at søge på bestemte kriterier.

Find gulv
Type
Materiale
Produktserie
Lægningsmetode
Overflade
Skibsfuge mulig?
 
Se alle
 

Molaloc WideplankFyr, Lud, Olie, Hvid
Classic, 15 x 189 x 1860 mm

Molaloc Windsor WideplankEg, Olie, hvid
Classic, 15 x 240 x 1900 mm

Molaloc Windsor WideplankEg, Olie
Classic, 15 x 240 x 1900 mm

Molaloc Windsor WideplankEg, UV-matlak
Classic, 15 x 240 x 1900 mm

Molaloc Windsor WideplankEg, UV-matlak, hvid
Classic, 15 x 240 x 1900 mm

Molaloc Windsor WideplankEg, Olie, hvid
Classic, 15 x 240 x 2200 mm

Molaloc+ WideplankEg, Olie, Røget, børstet
Living, 15 x 190 x 1900 mm

Molaloc+ ParketAsk, UV-matlak
Select, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketAsk, UV-matlak, hvid
Select, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketAsk, UV-matlak
Classic, 13,5 x 190 x 2250 mm

Molaloc+ ParketAsk, UV-matlak, hvid
Classic, 13,5 x 190 x 2250 mm

Molaloc+ ParketEg, UV-matlak
Classic, 13,5 x 190 x 2250 mm

Molaloc+ ParketEg, UV-matlak, hvid
Classic, 13,5 x 190 x 2250 mm

Molaloc+ ParketBøg, UV-matlak
Classic, 13,5 x 190 x 2250 mm

Molaloc+ WideplankAsk, Olie, hvid
Classic, 15 x 189 x 1860 mm

Molaloc+ WideplankAsk, UV-matlak, hvid
Classic, 15 x 189 x 1860 mm

Molaloc+ PlankMerbau, Olie
Classic, 14 x 148 x 2200 mm

Molaloc+ ParketEg, Olie, hvid
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketEg, UV-matlak
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketEg, UV-matlak, hvid
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketAsk, Olie, hvid
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketAsk, UV-matlak
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketAsk, UV-matlak, hvid
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketMerbau, UV-matlak
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketEg, Olie
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ ParketBøg, UV-matlak
Classic, 14 x 182 x 2190 mm

Molaloc+ Old Fashion WideplankEg, Olie, Børstet, håndskrabet
Living, 14 x 190 x 1900 mm

Molaloc+ Old Fashion WideplankEg, Olie, Sortbejdset, børstet, Colchester
Living, 14 x 190 x 1900 mm

Molaloc+ Old Fashion WideplankValnød, Olie, Brushed, Edinburgh
Living, 15 x 189 x 1860 mm

Molaloc+ Rustica WideplankEg, Olie, Børstet
Living, 14 x 190 x 1830 mm

Molaloc+ Rustica WideplankEg, Olie, hvid, Børstet
Living, 14 x 190 x 1830 mm

Moland Flex ParquetEg, Ubehandlet
Living, 10 x 245 x 490 mm

Moland WideplankEg, UV-matlak
Classic, 22 x 190 x 1830 mm

Moland WideplankEg, UV-matlak, hvid
Classic, 22 x 190 x 1830 mm

Moland Purline Organic FlooringBiogulv, Struktur, Calistoga Grey
Design, 9 x 237 x 1845 mm

Moland Purline Organic FlooringBiogulv, Struktur, Calistoga Nature
Design, 9 x 237 x 1845 mm

Moland Purline Organic FlooringBiogulv, Struktur, Garden Oak
Design, 9 x 237 x 1845 mm

Moland Purline Organic FlooringBiogulv, Struktur, Island Oak Sand
Design, 9 x 237 x 1845 mm

Moland Purline Organic FlooringBiogulv, Struktur, Dakota Oak
Design, 9 x 237 x 1845 mm

Moland ParketEg, UV-matlak, hvid
Classic, 22 x 190 x 2250 mm

Moland Vinyl CorkVinyl, Struktur, Classic White Oak
Design, 7 x 228 x 1220 mm

Moland Vinyl CorkVinyl, Struktur, Pearlgrey Oak
Design, 7 x 228 x 1220 mm

Moland Vinyl CorkVinyl, Struktur, White Ash
Design, 7 x 228 x 1220 mm

Moland ParketMerbau, UV-matlak
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland WideplankAsk, UV-matlak, hvid
Classic, 22 x 189 x 1860 mm

Moland PlankMerbau, Olie
Classic, 22 x 148 x 1860 mm

Moland ParketAsk, Olie, hvid
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland ParketAsk, UV-matlak
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland ParketAsk, UV-matlak, hvid
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland ParketEg, UV-matlak
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland ParketEg, UV-matlak, hvid
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland ParketBøg, UV-matlak
Classic, 22 x 190 x 2250 mm

Moland Purline Organic FlooringBiogulv, Struktur, Calistoga Cream
Design, 9 x 237 x 1845 mm

Moland Flex ParquetEg, Olie
Living, 10 x 245 x 490 mm

Moland Aston WideplankEg, UV-matlak
Classic, 14 x 190 x 2190 mm

Moland Aston WideplankEg, Olie
Classic, 14 x 190 x 1830 mm

Moland Aston WideplankEg, Olie
Classic, 14 x 190 x 2190 mm

Moland Aston WideplankEg, Olie, hvid
Classic, 14 x 190 x 1830 mm

Moland Aston WideplankEg, Olie, hvid
Classic, 14 x 190 x 2190 mm

Moland Aston WideplankEg, UV-matlak, hvid
Classic, 14 x 190 x 1830 mm

Moland Aston WideplankEg, UV-matlak, hvid
Classic, 14 x 190 x 2190 mm

Moland Aston WideplankEg, UV-matlak, hvid
Trend, 14 x 190 x 1830 mm

Moland Aston WideplankEg, UV-matlak, hvid
Trend, 14 x 190 x 2190 mm

Moland Aston WideplankEg, UV-matlak
Classic, 14 x 190 x 1830 mm

Moland Burghley PlankEg, UV-matlak
Trend, 14 x 155 x 2200 mm

Moland Burghley PlankEg, UV-matlak pavé hvid
Trend, 14 x 155 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, UV-matlak, Cappuccino, Børstet
Trend, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, UV-matlak, Grey, Børstet
Trend, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, Olie, hvid
Classic, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, Olie
Classic, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, UV-matlak
Classic, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, UV-matlak pavé hvid
Classic, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, UV-matlak
Trend, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley WideplankEg, UV-matlak pavé hvid
Trend, 14 x 180 x 2200 mm

Moland Burghley PlankEg, UV-matlak
Trend, 14 x 155 x 1800 mm

Moland Burghley PlankEg, UV-matlak pavé hvid
Trend, 14 x 155 x 1800 mm

Moland Cambridge StavparketEg, Olie, hvid
Living, 15 x 190 x 760 mm

Moland Cambridge StavparketEg, Olie
Living, 15 x 190 x 760 mm

Moland High Performance Laminat Tiles, , Dark Grey
Design, 8 x 327 x 1291 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Nordic Pine
Design, 8 x 193 x 1291 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Brown Oak
Design, 8 x 193 x 1291 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , White Sand Oak
Design, 8 x 193 x 1291 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Light Cream Oak
Design, 8 x 193 x 1291 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Grey Oak
Design, 8 x 193 x 1291 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Washed Oak
Design, 8 x 193 x 1291 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Noble Oak
Design, 10 x 245 x 2050 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Sand Oak
Design, 10 x 245 x 2050 mm

Moland High Performance LaminatLaminat,
Design, 10 x 245 x 2050 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Smoked Oak
Design, 10 x 245 x 2050 mm

Moland High Performance LaminatLaminat, , Driftwood Pine
Design, 10 x 245 x 2050 mm

Moland Loc ParquetEg, UV-matlak, hvid
Living, 13,3 x 182 x 2190 mm

Moland Sandgate WideplankEg, Voksolie, Børstet
Living, 15 x 260 x 2200 mm

Moland Sandgate WideplankEg, Olie, hvid, Børstet
Living, 15 x 260 x 2200 mm

Moland Unique ParquetEg, UV-matlak, hvid
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland Unique ParquetAsk, UV-matlak
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland Unique ParquetAsk, UV-matlak, hvid
Classic, 21,5 x 182 x 2190 mm

Moland Unique ParquetEg, UV-matlak
Classic, 22 x 190 x 2250 mm

Moland Unique ParquetEg, UV-matlak, hvid
Classic, 22 x 190 x 2250 mm

Moland Unique ParquetAsk, UV-matlak
Classic, 22 x 190 x 2250 mm

Moland Unique ParquetAsk, UV-matlak, hvid
Classic, 22 x 190 x 2250 mm

Morello WideplankEg, Olie, hvid, Børstet
Living, 20 x 300 x 2000-3000 mm

Morello WideplankEg, Olie, Børstet
Living, 20 x 300 x 2000-3000 mm

Oxford StavparketEg, Olie
Classic, 11 x 70 x 490 mm

Oxford StavparketEg, Olie, hvid
Classic, 11 x 70 x 490 mm

Oxford StavparketEg, Ubehandlet
Classic, 11 x 70 x 490 mm

Smart-Loc ParketEg, UV-matlak, hvid, Børstet
Living, 13 x 200 x 2400 mm

Smart-Loc ParketEg, UV-matlak
Living, 13 x 200 x 2400 mm

Smart-Loc ParketAsk, UV-matlak, hvid
Living, 13 x 200 x 2400 mm

Smart-Loc ParketAsk, UV-matlak
Living, 13 x 200 x 2400 mm

Der er desværre ingen produkter, der matcher alle dine søgekriterier. Prøv at gøre din søgning mindre præcis – eller kontakt os for at få hjælp til at vælge det helt rigtige gulv.
Produktet du har søgt, findes ikke eller er ikke længere tilgængeligt

Det kan være udgået af produktion eller være erstattet af et andet produkt. Til gengæld har vi et stort udvalg af andre produkter, som vi håber kan indfri dine ønsker.

Vi beklager ulejligheden.